Over-ons

Over-ons

Altijd al gedroomd van een weelderige haardos? Dan bent u bij Extensions4you aan het juiste adres. Wij bieden verschillende methodes aan om uw eigen haar te verlengen of te verdikken.   

Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de extensions branche en zijn inmiddels een gevestigde waarde. We care 4 Hair.

Onze shop bevat een uitgebreid assortiment van Wax-Extensions, Machine-Wefts, Skinny-Weft, Tape-Extensions en met zorg uitgeselecteerde modieuze Haaraccessoires.

Kwaliteit

Kwaliteit

Aangezien wij alleen de beste kwaliteit selecteren en inkopen (Royaltyhairextensions) in India, Rusland en Brazilië kunnen wij u verzekeren van sublieme kwaliteit, dit komt het draagcomfort en levensduur ten goede.

Verzorgingsproducten voor extensions zijn geen overbodige luxe, wij bevelen producten van PH Flower aan.

Intake gesprek

Nieuwe klanten adviseren wij een intake gesprek te boeken, dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens het intake gesprek zal duidelijk worden welke techniek het beste voor u geschikt is of waar u zelf de voorkeur aan geeft (lengte & volume). Ook kunt u de haren zien en voelen, zo weet u exact wat u gaat verkrijgen. Tijdens het intake gesprek kunnen wij ook een correcte prijsopgave voor u maken. We hebben een zeer ruime voorraad van verschillende systemen, lengtes en kleuren in huis.  Intake is enkel op afspraak.

Maak kennis met onze medewerkers

Ons team

Sandra
SandraEigenaar +32 (0)478 61 37 62

Sandra is al meer dan 25 jaar actief in de kapperswereld en heeft zich de laatste 15 jaar helemaal gespecialiseerd in diverse technieken van Haarverlenging en Haarverdikking. 

Jill
JillAllround medewerker +32 (0)494 20 51 15

Sinds 2019 is Jill een vaste waarde bij Extensions4you